Pui cu cartofi la cuptor

de roxanamiti in Pui, 24 Ian 2011 | 9532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele( ale mele erau micute),
  • 1 kg. cartofi mici,
  • 16 rosii chery,
  • 5 linguri de ulei,
  • 3 linguri otet balsamic,
  • 1 lamaie,
  • 2 linguri de sos de soia,
  • piper,
  • sare,
  • pantrujel,
  • 10g. unt,
  • baia de ardei iute,
  • 1 lingurita de ierburi aromatice,
  • condiment pt . pui,
  • sos dulce - iute( din comert),
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

3 linguri ulei, otetul balsamic, sucul de la lamaie, sosul de soia, lingurita de ierburi aromatice, condimentul pt. pui, piperul si sarea se amesteca apoi se ung bine copanelele si se lasa la macerat timp de 2 ore( eu le am lasat o noapte). Se pune tot in tava si se da la cuptor 170 grade timp de 40 de minute(depinde cat de crocante le doriti)

Curatam cartofii, punem 2 linguri de ulei,untul,  boiaua de ardei iute ,piperul,  sarea si dam la cuptor timp de 20 minute( eu am pus tava impreuna cu tava de pui). Cu 5 minute inainte de a scoate tava cu cartofi punem rosiile chery si pantrujelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor